Voila, Le blog de Ville

Gepubliceerd op 28 februari 2020 om 22:35

Het is weer vrijdag.

Het regent pijpenstelen. En, eigenlijk zit ze zich wat te vervelen. Haar openingstijden zijn aangepast. In plaats van de hele dag open, dacht ze dat ze later op de dag op meer klanten mocht hopen.


Haar winkel deur opent pas rond 17.00 uur. Overdag doet men boodschappen en van haar prijzen raakt men soms overstuur. De ambitieuze vrouw met een drukke baan heeft er minder moeite mee en shopt hier graag, maar het liefst tijdens de Soiree of ze boekt een Escapade, een Journee.


Daar gaan de nodige voorbereidingen aan vooraf. Voor haar helemaal geen straf. Ze legt overdag de contacten en maakt daar plannen mee, denk aan een high tea of een diner. Vandaag had ze een afspraak met De Beurs, beursgenoteerd nog net niet, maar een sfeervolle ruimte met veel mogelijkheden, dat is wat zij ziet. Michael denkt met haar mee voor de volgende Soiree. "Bomshell" is het thema, een samenwerking ook met de Wenneker Cinema.


Het gaat hier om vrijdagavond 3 april aanstaande. Dit moet je noteren. Er zijn er al die kaarten reserveren.
Alles is terug te vinden op www.eenescapade.nl Wees er dus snel bij, want de reserveringen gaan snel.
Dit was weer de keek op de week. Een beetje saai door de voorjaarsrvakantie. Maar, voor het weekend rekent ze op meer mensen in haar Parfumerie.

 

Daar gebruikte ze de volgende tekst:
Kijk voor mooie ogen naar het goede in anderen; spreek mooie woorden voor mooie lippen; en voor evenwicht, loop met de wetenschap dat je nooit alleen bent. En hiermee probeert ze haar Gucci lippenstift aan de man (beter vrouw) te brengen!

 

De komende week gaat ze er weer wat harder tegenaan. Ze moet tenslotte de leegstand blijven tegengaan! Dagelijks pakt ze haar liefde voor de fysieke winkel bij een aankoop in, zo is er elke dag een nieuw begin!Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.